Kuka olen

Tervetuloa seuraamaan 50 vuoden ikää lähestyvän naisen elämää: niin arkea kuin juhlaakin.

Ja ennen kaikkea valmentautumista syyskuussa 2013 tapahtuvaan vaellukseen ja Kilimanjaron valloitukseen. Matka sinne tulee olemaan pitkä ja haastava, niin täällä kotona kuin itse vaelluksella, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Fyysisen puolen haasteena on reilun vuoden ikäinen tekonivel vasemmassa lonkassa . Se rajoittaa valmentautumista jossain määrin, mutta aina löytyy korvaavia treenejä. Apuna fyysisessä valmentautumisessa minulla on Personal Trainerini Juha.

Elämääni sisältyy vahvasti myös GNLD International. Olen tehnyt sen kanssa yhteistyötä reilut 10 vuotta toimien itsenäisenä jälleenmyyjänä/tukkukäyttäjänä. Onneni on saada tehdä yhteistyötä mahtavan, kansainvälisen yrityksen kanssa. Yrityksen, jolla on pitkä historia ja jonka filosofian jaan 100%.

http://www.gnld.fi

Me GNLD:ssä uskomme, että oikeat ravitsemukselliset päätökset – päätökset siitä, mitä laittaa kehoonsa ja mitä pitää sieltä poissa – ovat eräitä elämämme tärkeimpiä päätöksiä. Teet näitä päätöksiä joka päivä itseäsi ja perhettäsi ajatellen ja juuri nämä samat päätökset ovat kaikkien GNLD:n tuotteiden takana. Ja kun on kyse terveydestämme, perheestämme ja tuotteistamme, kompromisseihin ei yksinkertaisesti ole varaa.

Kysy itseltäsi yksinkertainen kysymys: ”Mikä on tärkeää minulle?”. Onko sinulle tärkeää, että valitsemasi ravintolisät valmistetaan sellaisista aineista, joita luontoäiti tarkoitti sinun syövän, aineista jotka on todistettu turvallisiksi ja tehokkaiksi vuosisatoja kestäneen kulutuksen aikana? Onko sinulle tärkeää, että nämä ravintolisät perustuvat todelliseen tieteeseen ja niiden takana on erikoistuneen ravitsemuksen alan johtaja?

Kaikki GNLD:n tuotteet perustuvat luontoon ja niiden tukena on tiede. Tieteellisen neuvonantajaryhmämme jäsenet, jotka kaikki tunnetaan ympäri maailmaa johtavina tieteilijöinä, pitäytyvät tarkasti luonnon käsikirjoituksessa tutkiessaan, kehittäessään ja ylläpitäessään maailmanluokan tuotteitamme. Ainutlaatuinen ja kestävä sitoutuneisuutemme tuoteylivoimaan on saanut huomiota tutkijoilta niin yhdysvaltain maatalousministeriöstä, sairauksien ehkäisyn keskuksista, suurimmista yliopistoista ja arvostetuista tieteellisistä laitoksista ympäri maailmaa. Sen takia tieteestä GNLD:n tuotteiden takana on tullut yleinen aihe suurimmissa tieteellisissä julkaisuissa ja meillä on ollut mahdollisuus luoda kestäviä yhteistyösuhteita ravitsemukseen ja terveyteen liittyvän tieteellisen tiedon jatkuvan levittämisen takia sellaistenkin arvostettujen organisaatioiden kuten Stanford University Health Libraryn kanssa.

Jos sinulle on tärkeää, että se mitä kehollesi annat on parasta, mitä luonto ja tiede voivat tarjota, olet oikeassa paikassa. Voit luottaa siihen, että GNLD ei koskaan aseta sinun ja perheesi terveyttä vaakalaudalle – niin kuin ei sinunkaan pitäisi. 

Tämän yrityksen ansiosta olen löytänyt kadonneen terveyteni ja energisyyteni uudelleen. Ja olen löytänyt keinon auttaa ihmisiä, liittyivätpä heidän tarpeensa sitten sosiaalisen elämän haasteisiin, omaan terveyteensä, säästöihin arkisissa menoissa tai parempaan taloudelliseen tilanteeseensa.

Lyhyesti sanottuna kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi sekä taloudellinen riippumattomuus.

 

2 vastausta artikkeliin ”Kuka olen

 1. Marjut

  Heippa, vaan!

  Näillä mielenkiintoisilla sivuillasi olen nyt monta aikaa viihtynyt. Kiinnostus kovasti heräsi GNLD-tuotteita kohtaan :) . Mukavaa lauantaita!

  Vastaa
  1. Marita Artikkelin kirjoittaja

   Hei,
   toivottavasti sivusto on mielenkiintosi arvoinen. Vielä on kovin vähän kirjoitettuna, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>