Koiran hoito

Ajoissa on monet asiat hoidettava. Niinpä tänään varasin hoitopaikan koiralle, koko syyskuuksi!
Olen löytänyt mukavan ja luotettavan koirahotellin jossa koiramme näyttää hyvin viihtyvän.
Varasin hoitopaikan koko syyskuuksi, sillä syyskuun ekan viikon olemme Budapestissä konferenssissa, juhlistamassa yhteistyökumppanimme Euroopassa olon 40-vuotista taivalta. Sieltä palattuamme minulla on pari päivää aikaa vaihtaa juhlatamineiden tilalle vaelluskengät, reput ja muut tarvittavat kamat, ja lähteä unelmieni matkalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>