Elämää Kilimanjaron jälkeen

Matka oli todellinen käännekohta elämässäni! Vaelluksesta on kulunut jo lähes 2,5 vuotta, aika kiitää!

Siivet kantavat kun uskoo itseensä ja asiaansa :) . Vaelluksen jälkeen olen tehnyt sitä mihin veri on tavallaan vetänyt jo pikkutytöstä ja omasta tapaturmasta asti. Tajusin vasta tässä muutama päivä sitten, että siemen nykyiseen elämääni on kylvetty jo 5-vuotiaana TYKSin lastenosastolla :D . Ja nyt elämäni on sitä mitä todella haluan: työtä terveys- ja muutosvalmentajana. Auttamassa ihmisille niitä paljon kaivattuja positiivisia muutoksia ja asioita. Nyt jos koska niille on todellinen tarve!

Aktivoin sivuston nyt uudelleen. Kirjoitan elämästäni, työstäni ja siihen liittyvistä asioista. Seuraan aktiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita ja avaan niitä täällä jakaen lisää tietoa.

Tervetuloa mukaan matkalle terveyteen, hyvinvointiin, virkeyteen ja energisyyteen. Elämää muuttaviin konkreettisiin asioihin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>