Loppuyhteenveto

Nyt kun vaelluksesta on kulunut muutama viikko ja olen saanut siihen etäisyyttä, on aika tehdä loppuyhteenveto. Olen miettinyt tuon yön ja aamun tapahtumia, huipulle nousua, sen sekä fyysistä että henkistä haastetta. Mietin syitä sille miksi se oli minulle niin paljon helpompi kuin Yvonnelle. Miksi kaikki sujui niin erinomaisen hyvin? Tiedostin harjoittelun tärkeyden, olinhan treenannut jo 1,5 vuotta, aloittanut heti kun leikattu lonkka antoi siihen mahdollisuuden. Mutta treenitkään eivät selitä kaikkea. Tiedostan myös etten ollut treenannut sillä intensiivisyydellä kuin PT Juha olisi halunnut. Kiitos piiskaamisesta Juha! Mutta vaikka aina aloitin tehokkaasti,  päivien myötä tehot heikkenivät, into hiipui. Kunnes taas uusi ohjelma hetkeksi innosti. Kiireinen kesä vei aikaa harjoittelulta ja ne keskittyivätkin lähinnä viikonloppuihin. Tein siis vähemmän kuin mitä innoissani näilläkin sivuilla olen kertonut ja ihmisille puhunut.

Näiden tuntikausien pohdintojen jälkeen olen päätynyt ainakin yhteen varteenotettavaan seikkaan, jonka tiedän vaikuttaneen huipulle pääsyn helppouteen: GNLD:n ravintolisät. Yritys on vuosikymmenet tehnyt tutkimusta ihmisestä solutasolla, siitä miten ihmisestä saadaan virkeä ja hyvinvoiva. Ja tiedän että erityisesti Tre-en-en, juuri solukalvoja kunnossa pitävä tuote, oli avainasemassa jotta aivoni ja kehoni toimivat moitteettomasti vaikka ilman happipitoisuus oli todella pieni. Ei tullut myöskään vuoristotautia :) . Kilimanjaro on kuitenkin korkeimpia vuoria jolle voi ilman lisähappea nousta.

Toinen tuote joka vaikutti onnistumiseen, oli Kal-Mag+D. Lihakseni eivät menneet maitohapoille tuntikausein ylömäkikävelynkään jälkeen, eivät krampanneet eikä öisin tullut myöskään levottomia jalkoja. Kaikki vaivoja joista olen vuosia sitten kärsinyt ja joita nytkin etukäteen pelkäsin.

Ja kolmantena, Asidophilus Plus, maitohappokapseli joka selviää vatsan hapoista ja alkaa sulaa vasta suolistossa. Sen ansiosta pystyin syömään kaikkia tarjottuja ruokia, tuoreita vihanneksiakin, sekä juomaan sitä kamalan makuista vettä joka luonnosta meille juotavaksi kerättiin. Ei tarvinnut pelätä että vatsa menee sekaisin.

Edelleenkin, viikkojen jälkeen ja tuntikausien pohdinnan tuloksena, olen sitä mieltä että nuo kolme tuotetta olivat suuresti vaikuttamassa matkan onnistumiseen :)

Uusia unelmia miettiessä…….minkähän sitä seuraavaksi toteuttaisi ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>