Kello tikittää…

… viimeisiä tunteja ennen lähtöä!

Ihana ja innoittava Budapestin matka on takana, ja pää sen johdosta täynnä suuria suunnitelmia. Ja samaan aikaan pitäisi keskittyä viime hetken valmisteluihin. Ei ole helppoa! Ideoita on kuin pienessä kylässä ja nyt aivan uusilla ajatuksilla myös suunnittelen perjantaista vapaapäivääni Arushassa Tansaniassa. Tiedän mitä teen, ja tiedän että onnistun. Piste!

GNLD:n konferenssissa Budapestissa saimme mm. kuulla todella hauskan esityksen yrityksen historista, Mamma Mia!!! :D Kahden päivän aikana saimme niin paljon uutta tietoa ja ahaa-elämyksiä ettei niitä pysty tässä sanoiksi purkamaan. Mutta sen seikan pystyn, että minulla todella on käsissäni avaimet aivan uudenlaiseen elämään, niin omalla kohdallani kuin kaikilla jotka haluavat positiivista muutosta ja varmuutta elämäänsä. Ja kuka ei haluaisi tällaisena masentavana ja epävarmuuden aikana kun uutiset kertovat vain ns. huonoja uutisia. Mutta muistakaa että aina on olemassa mahdollisuus muuttaa tilanne. Jokaisen asia on, tarttuuko siihen. Ja mahtavinta tässä on se, että myös tiimiläiset ovat asiasta innoissaan :) .

Päiväohjelmien lisäksi lauantai-iltana juhlistimme 40 vuotta Euroopassa ollutta yritystämme ”Back to 70′s” -teemalla. Huh sitä värien ja suurikuvioisten printtien iltaa :D Viiniä oli niin paljon kuin jaksoi juoda ja ruoka oli maittavaa, kunhan malttoi syödä. Jalat kun veivät jatkuvasti takaisin tanssilattialle. Olin jo unohtanut miten hyvää discomusaa 70-luvulla olikaan! Ja suomalaisten naisten vetämä tanssiesitys oli HUIKEA!

Ensi vuonna juhlitaan Palma de Mallorcalla, jihuu! Ja sinnekin haluan ilmaiseksi, GNLD:n kustantamana! Ja vieläkin isommalla tiimillä kuin tänä vuonna :)

Nyt pitää kahden seuraavan päivän aikana saada viimeiset järjestelyt kuntoon, pakata sekä omat vaelluskamat että Zanzibarin matkatavarat valmiiksi, mies tuo ne sitten tullessaan. Pyykkikori pursuaa ja kone käy minkä ehtii. Ja tärkeimmät vaatteet saan kuivaksi ja pakattua uudelleen. Keskiviikkona sitten vielä pidän viiden uuden tiimiläisen yhteis-startin ja päälle kokoontuu GR2-painonhallintaryhmä. Saan samalla vietyä Budapestin terveiset :)

Nyt saunan lämpöön, sitä tuli viikossa jo ikävä :)

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>