14 aamua…

… on aikaa h-hetkeen. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet enemmänkin mentalipuolen harjoittelua kuin fyysistä treeniä. Uudet työkuviot ja ennenkaikkea GNLD ovat vieneet positiivisella tavalla aikani. Siinä sivussa olen käynyt fillarilenkeillä, uimassa, kävelyllä. Treeneissä pitkäkestoisuus on ollut tehoja tärkeämpi pointti. Rauhalliseen tahtiin, mutta ajallisesti pidempään. Ja samalla pääkopassa ajatuksia työstäen.

Tuleva viikko on hitaan tahdin treenille erinomaista aikaa kun turisteina tutustumme Budapestin nähtävyyksiin. Aamusta liikkeelle ja illalla takaisin hotellille. Ja Budan rinteiden kiipeäminen on nappiin osuvaa treeniä. Puhumattakaan sykkeitä nostattavasta ”Back to year 1973″ -bileistä ja joraamisesta sydämen kyllyydestä :D . Kyseessä on GNLD:n Euroopan 40-vuotiskonferenssista ja lauantain iltajuhlista 70-luvun teemalla. Samainen teema oli joskus 10 vuotta sitten naamiaisissa ja yllätyksekseni silloin tekemäni puvut mahtuvat meille edelleen. Löytyy kiiltoa ja leveää punttia :D , tuskin maltan odottaa!!!

Nyt on lähestulkoon kaikki vaellukselle tarvittavat tavarat hankittu, viime viikolla hankin 90 litran kassin, merinovillaisen alusasun, teleskooppisauvat ja vielä yhdet sukkaparit sekä hanskat. Jotakin ihan pientä vielä uupuu.  Mm. malarialääke pitää hakea apteekista ja sen syönti aloittaa. Erikokoisia minigrip-pusseja, pattereita otsalamppuun, särkylääkettä, laastaria yms. Ja tottakai iso vihko ja hyvä kynä päiväkirjaa varten. Saa sitten otsalampun valossa kirjata ajatuksia ja tunnelmia ylös. Päivähän siellä on 12 tuntia pitkä ja pimeys tulee varsin nopeasti, joten varapattereita tulen tarvitsemaan. Päädyin sittenkin vuokraamaan palveluntarjoajalta ns. summit coat, eli untuvatakin huiputukseen. Pakkasta huipulla on nyt viimepäivinä ollut n. 15 astetta tuulen vaikutus huomioiden. Voi olla että pärjään omalla varustuksella, mutta paleleminen syö niin paljon voimavaroja, että sillä hinnalla (4$/pv) vuokraan vaikka turhaan. Ja voihan se olla että taas näin lämpimän kesän jälkeen tuo pakkaslukema tuntuu minustakin kylmältä.

Todella vähiin aika käy, mutta koitan ehtiä vielä Budapestin jälkeen tekemään pienen päivityksen ja kertoa ihan viimehetken tunnelmista.

 

4 vastausta artikkeliin ”14 aamua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>