Syyskuu lähestyy

Vähiin käy ennen kuin loppuu ….

Kuukauden päästä olen jo Arushassa, kaupungissa josta lähdemme liikkeelle aamulla 14.9. Alkuun autolla kansallispuiston portille, n. 1700 metrin korkeuteen merenpinnasta. Siitä sitten patikointi aina 5895 metriin. Hui!

Tunnetilat vaihtelevat äärilaidasta toiseen. Välillä kauhistuttaa ja ihmettelen mikä ihmeen päähänpisto tämä nyt on, miksi tuonne haluan. Ja toinen ääripää on valtava innostus, jessss, pian haaveeni on totta! Noiden tunteiden välimaastossa yritän luovia parhaani mukaan. Toisaalta, mitä lähemmäs tuo matka tulee, sitä varmempi olen päätöksestäni. ”Jos pääsen huipulle” on puheissa muuttanut muotoaan: ”Kun pääsen huipulle!”

Varusteet alkavat olla kasassa, teleskooppikävelysauvat ja muutama tekninen vaate pitää vielä hankkia. Uusi päiväreppuni on osoittautunut erinomaiseksi, pitkätkään kävelyt eivät käy selän päälle, kiitos hyvän lantiotuen.
Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet elämässäni sellaista myllerrystä että tehokkaammat treenit ovat jääneet, koiran kanssa tehdyt lenkit on ollut ainoa liikuntamuoto. Nyt opettelen aikatauluttamaan elämääni uudella tavalla, sillä ensimmäiset päivät yrittäjänä ovat takana. Irtisanouduin työpaikastani ja kaivoin y-tunnukseni naftaliinista. Kolmas kerta toden sanoo, yrittäjyys taitaa olla verissä, tavalla tai toisella. Nyt on haasteena se, ettei päivät mene ”muka tekemisen” parissa. Kotoa käsin töitä tehdessä vaarana on juuri se, ettei kuitenkaan tee mitään tuottavaa, vaikka niin luulee. Niinpä herätys on ennen seitsemää, aamukahvin ja aamun lehden jälkeen on istuttava töitä tekemään.
Mitä sitten teen: konsultointitöitä alkuun, ja enenevässä määrin GNLD tulee viemään aikani. Ja sehän on ollut tavoitteenikin viimeiset 1,5 vuotta. Alunperin olin asettanut tavoitteen töistä poisjääntiin vuoden 2014 kesään mutta yhteensattumien summana pystyin jäämään töistä pois jo nyt, eikä tämä hetki tullut päivääkään liian aikaisin. Nyt sitten määrittelen itse päiväni, milloin teen konsultointia, milloin töitä GNLD:n ja ennen kaikkea ihanan tiimimme kanssa. On ilo auttaa heitä oli heidän tarpeensa sitten mitä tahansa; säästöt arkisiin menoihin, terveyteen liittyvät tavoitteet, taloudelliseen tilanteeseen liittyvät tavoitteet, ihan mikä tahansa. Opettaa heitä auttamaan muita. Voin valita koska teen töitä, kenen kanssa teen töitä, miten paljon teen. Vapauden rinnalla kulkee toki vastuu. Itse vastaan teoistani ja työni tuloksesta. Mutta kun työtä tekee sydämellään, ei se edes työltä tunnu.

Elokuu on vielä aikaa treenata, nyt senkin pystyy aikatauluttamaan päivään paremmin, joten mitäpä tässä enempää kirjoittamaan, ylös ulos ja lenkille! Ulkona on kaunis elokuinen keli, sinne siis!

Yksi vastaus artikkeliin ”Syyskuu lähestyy

  1. Pirjo

    Mielessani sanoin ”lahestyy..lahestyy” kun avasin sivuasi ja sehan oli sulla myos otsikkona :) Aivan mahtavia asioita molemmat mita toteutat,kumpikin antaa itselle uskoa ja itseluottamusta! Ollaan kanavilla ,oon hengessa mukana reissullasi <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>