Elokuun pimenevät illat

Monet puhuvat elokuusta jo syksynä, mutta minulle elokuu on vielä yksi kesän kuukausista. SYYSkuu on sitten jo syksyä, kuten nimikin kertoo ;) . Tänä vuonna kesä tosin jatkuu vielä syyskuunkin ajan, koska se menee Budapestissä ja Tansaniassa lähes kokonaan.

Pari viimeistä viikkoa ovat treenirintamalla menneet hiukan hiljaisemmin. Tunnin lenkin olen tehnyt mutta salikortin vanhennuttua viikko sitten ovat ne treenit jääneet. En hanki kyseiselle salille enää uutta korttia. Syynä ei ole salin laatu, päinvastoin, se on aivan huippusali. Syynä sensijaan ovat nopeat ja varsin radikaalit ratkaisut jotka tein päivätyöni suhteen. Sanoin itseni irti työpaikastani viime maanantaina. Niinpä kyseiselle paikkakunnalle ei ole enää asiaa joten kuntosalikin tulee vaihtumaan tähän kotia lähemmäs.

Irtisanoutumiseni on herättänyt tuttavapiirissä paljon ihmettelyä ja kysymyksiä, kuinka uskallan, tällaisena aikana! Mitä jatkossa? Y-tunnus kaivetaan naftaliinista ja alan tehdä töitä vain itselleni :) . Miten sitten uskallan? GNLD on antanut ja opettanut sellaista rohkeutta ja varmuutta minkä arvoa ei rahalla pysty määrittelemään. Vielä vuosi sitten olisin epäröinyt, nyt päätös oli selkeä ja helppo. GNLD:n rinnalla on ainakin alkuun muita ”freelancer” hommia, joten erinomaiset ovat näkymät tällä hetkellä :) .

Muuten, keskiviikkona 7.8.2013 klo 18 alkaa Personal Trainerini vetämä GR2 -painonhallintaohjelma jossa olen luvannut olla taustatukena. Jos asia kiinnostaa, ottakaa yhteyttä :)

Kaiken kiireen keskellä ovat pyörälenkitkin jääneet, mutta nyt kun päivätyö loppuu, elokuussa on erimomaiset mahdollisuudet tehdä myös niitä. Kuntoa tässä ei enää viimeisten viikkojen aikana nosteta, mutta hyvä on silti kroppaa edelleen pitkäaikaiseen rasitukseen totuttaa. Uusi reppu on hankittu, se on aivan ihana. Tukee selkää erimonaisesti, 22 km kävelylenkki ei tunnu vaikka repussa on 8 kg painoa. 3 litran vesi/juomapussi, säädettävät kävelysauvat, hiukan vielä teknisiä vaatteita, siinä on pieni hankintalista joka on jäljellä. Viisumit tulivat Tukholmasta hienosti, vaikka hiukan jännittikin passeja postin matkaan laittaa.

Nautitaan loppukesän lämpimistä ilmoista, kypsyvän viljan ja maaston värimaailmasta ja tuoksuista. Loppukesä ja syksy ovat lempivuodenaikaani, rakastan kirpeitä tuoksuja ja upeaa väriloistoa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>