Katson maalaismaisemaa…

… ja ymmärrän, kuinka onnellinen olla voikaan hän joka täällä vain saa aina asustaa….

Hämäläiset peltomaisemat mäkineen ja notkoineen ovat tulleet tutuiksi parin viime viikon aikana. Pyöräily on vienyt mennessään eikä 50-60 km lenkit tunnu pitkiltä. Keskikesän kukat tuoksuvat ojanvierustoilla nyt kun niittokoneet eivät ole niitä vielä tuhonneet. Apila, kissankello, päivänkakkara, rentun ruusu, jokunen villiruusupensas, nuo ainakin matkan varrelta olen tunnistanut. Paljon on muitakin mutta yläasteen kasviopin tunneista on niin kauan aikaa. Liikaa jotta kaikkia muistaisin. Värimaailma on yltäkylläinen: lilaa, punaista, valkoista, keltaista jne. Viljapellot alkavat saada myös väriä ja syvän vihreä alkaa muuttua keltaisen eri sävyiksi. Niin paljon tällä seudulla on reittimahdollisuuksia että välttämättä ei kahta kertaa tarvitse samaa lenkkiä polkea.

Eilen tein pitkän sauvakävelylenkin, 22 km. Jaloissa 1,5 kg (yhteensä) buutsit, selässä 8 kg painoinen reppu. Aikaa lenkkiin meni 4h 12 min. (kulutus 1523 kcal :) ).Viimeiset 11 km kävelin kertaakaan pysähtymättä. Kääntöpisteenä oli vanhempieni koti. Siellä pidin pienen tauon kahvin kera ja sitten takaisin kotia kohti. Uusi reppu osoittautui erinomaiseksi hankinnaksi, selkä ei väsynyt reissussa lainkaan. Loppumatkasta hiukan polvia ja pohkeita poltteli, mutta Kal-Mag+D:llä ne on taas kunnossa. Etureisissä tuntuu hivenen maitohappoja, tavallaan sopivasti, lihakset ovat tehneet juuri sopivasti töitä. Tänään on ollut lepopäivä, pari pientä lenkkiä tein koiran kanssa. Toinen aamulla ja toinen alkuillasta.

Varusteluettelo on vaelluksen järjestäjältä saatu, nyt siis pikkuhiljaa aika tehdä hankintoja. Buutsit ja 35 litran reppu on nyt hankittu, teknisiä vaatteita vielä uupuu. Buutsit itse asiassa hankin jo kesäkuussa ja ne on jo omiin jalkoihin pehmitetty. Hippomme, joka sisälsi pääasiassa 2 euron kolikoita, on nyt myös tyhjennetty. Saldo oli lähes 900 euroa! Se oli tarkoitettu Zanzibarin maksamiseen ja muutamaa kymppiä vaille se siihen riittikin. Nyt on taas jo uusi siemen itämässä, yksi 2 euron kolikko kolisee jo pohjalla :)

GNLD-rintamalla tapahtuu myös. Personal Trainerini on päättänyt perustaa GR2 Control -painonhallintaryhmän ja pyysi minua taustatueksi. Otan sen kunniana, onhan hän kuntoilun ammattilainen. Elokuun alussa pidämme infotilaisuuden ja seuraavat 3 kk on kokoontuminen joka keskiviikkoilta. GR2 on tehnyt ihmeitä uusille tiimiläisille, mm. vajaassa kolmessa viikossa -5 kg! Eikä mukana ole vielä ollut edes liikuntaa. Ohjelma todella toimii kun sitä noudattaa :) . Ja tulokset ovat pysyviä sillä ohjelma opettaa syömään oikein. Jos innostusta riittää, jatkamme ryhmän kanssa pidempäänkin.

 

4 vastausta artikkeliin ”Katson maalaismaisemaa…

 1. Pirjo

  oi etta kuinka IHANAA odotuksen aikaa elat,vahan niinkuin Nalle Puh;n hunajapurkin aukaisua..ja itse hunaja vasta maukasta onkin :) -Hengessa mukana!

  Vastaa
  1. Marita Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos :)
   Kyllä se niin on, että mitä lähempänä matka on, sitä malttamattomammin sitä odottaa :)

   Vastaa
 2. SariP

  Hei, otatko Kal-Mag+D:n lenkin aikana? Mulla on tossa omassa harrastuksessa pohjekrampit riesana.

  Vastaa
  1. Marita Artikkelin kirjoittaja

   En ole lenkin aikana ottanut mutta heti sen jälkeen. Krampit on jääneet pois kun otan rutiinisti annoksen joka ilta. Ja sit ne extrat treenin jälkeen jottei mene hapoille.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>