Vappu lähestyy

Muutama päivä ja ollaan jo toukokuussa! Käsittämättömän nopeaan aika kuluu, en perässä pysy. Enää 4 kuukautta aikaa treenata, apua! Nytkin pitäis olla treenaamassa, mutta tässäpä istun, koneen ääressä. Viime viikon kiivas tahti purkautui tänään sellaisena väsymyksenä, että päätin kuunnella kehoani ja jättää liikunnat vain minimiin. Eli pariin tunnin lenkkiin koiran kanssa. Muuhun ei kertakaikkiaan löydy nyt voimia. Huomenna uudelleen treenit käyntiin.

Mennyt kuukausi on ollut hektinen. Päivät ansiotyössä, illat GNLD:n parissa. Ja väliin paria muutakin hommaa, lähinnä paperitöitä. Menipä viime viikolla to-pe välinen yö lähes valvoen, 2,5 tuntia nukuin. Muu yö meni naapurin lampolassa, kävin tarkistuskäynneillä uuhien synnytysten varalta. Vaan eipä yhtään uutta karitsaa syntynyt sinä yönä, en päässyt kätilöksi :D

Eilen oli GNLD:n tiimipalaveri meillä kotona, saimme vieraaksemme ihanan tiimijohtajamme Eijan. Kotimme oli täynnä ihania ihmisiä tiimistämme, Eija kertoi itsestäään ja häneltä saimme kysyä mieltämme askarruttavia asioita terveyden ja hyvinvoinnin alueelta. Ja myös siitä taloudellisesta riippumattomuudesta jonka pystymme saavuttamaan. Puheenaiheena oli myös se mikä on verkostomarkkinoinnin ja pyramidihuijauksen ero. Vikasta keskustelua virisi myös siitä miten yritysmaailmassa eri yritysten verkostoitumista pidetään jopa välttämättömänä kilpailussa pärjäämiselle, mutta jos yksityiset ihmiset verkostoituvat yhteiseen hyvään, se on heti jotakin laitonta ja kieroa toimintaa. Kyse on kuitenkin ihmisten auttamisesta ja yhdessä tekemisestä.

Ja tietysti aiheena olivat syyskuun juhlat Budapestissä GNLD:n täyttäessä 40v Euroopassa. Naisten kympille olemme myös toukokuun lopussa osallistumassa isolla joukolla. Kaikenkaikkiaan oli ihana päivä!

Mennyt viikko kaiken ihanan parissa sai sitten tämän sunnuntain tuntumaan puurolta, torkkuen on päivä mennyt. Tosin ei aivan kokonaan, ensi lauantaiksi olemme erään tiimiläisemme kanssa jo sopineet tilaisuuden :) . Jes!

PT Juha on suunnitellut toukokuulle uutta treeniohjelmaa, se otetaan käyttöön toukokuun alussa. Koko kuun teen ”buustiohjelmaa” ja sit kesäkuu otetaan hiukan rennommin. Vaelluskengät on vieläkin hankkimatta, pitäis pikimiten hankkia. Vaelluskumppanini treenaa tällä hetkellä kylmän sietoa. Hän lähetti kuvan jossa hän on paikallisen pizzerian pakkashuoneessa :D . Asteita n. 70 °F eli n. 21 °C. On täällä pohjolassa asumisesta se hyöty ettei tarvitse kylmän sietoa opetella!

Great job Yvonne, you can do it!

Yksi vastaus artikkeliin ”Vappu lähestyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>