Loman jälkeen

Talviloma oli ja meni, hujahti vauhdilla ohi. Vietin sen liikkuen paljon. Treenit nousivat ”seuraavalle tasolle” kun aloin tehdä salitreenejä säännöllisesti ja isommalla teholla. Ei jotain sinne päin vaan niin paljon kuin ”koneesta” lähtee. Ja päälle kuntopyörällä polkemista vähintään 30 minuuttia suht isolla vastuksella, niin että sykkeet on koholla mutta kuitenkin tuon ajan jaksan tehokkaasti polkea.

Kävelytreenit ovat venyneet jo useamman kerran 3 tunnin mittaisiksi. Ja hyvin on lonkka ne kestänyt. Jos teen lyhyemmän lenkin (n. 1.5h) niin poljen kotona kuntopyörää niin että vähintään 2 tuntia tulee täyteen.

Pääsiäisenäkään en jättänyt treenejä väliin. Tai joo, lankalauantaina pidin lepopäivän, mutta pääsiäissunnuntaina tein em. 3 tunnin lenkin ja toisena pääsiäispäivänä, maanantaina, tein salilla ylä- ja keskikropan treenin niin että vieläkin on kädet hiukan kipeät. Syyn tiedän: venyttely jäi. Lonkkia ja jalkojen lihaksia olen venytellyt lähes päivittäin, mutta jotenkin vaan jäi käsien venyttely salitreenin jälkeen. Kipu opetti, eipä unohdu toista kertaa!

Projekti etenee myös rokotusten suhteen, nyt on plakkarissa keltakuume, hepatiitti A+B kertaa kaksi. Vielä on elokuussa kolmannen tehosteen haku. Jäykkäkouristusrokotus vanheni maaliskuussa, joten sain senkin eilen sopivasti päivitettyä ajan tasalle. Enpä olisi uskonut kuinka kipeäksi käsi siitä tulikaan! Ja kun lisäksi kipua aiheuttivat maitohappoiset lihakset, oli siinä kestämistä.

Tuleva viikonloppu on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Lauantaina menen Jyväskylään kuuntelemaan kolmea energistä naista. He kertovat kokemuksistaan ja elämästään GNLD:n parissa, siitä miten ovat muuttaneet elämäänsä sellaiseksi etteivät ole edes osanneet ennen ajatella. Yritys on tarjonnut kokonaisvaltaista (niin henkistä kuin fyysistä) terveyttä, hyvinvointia ja energisyyttä. Puhumattakaan uudesta elämäntyylistä jota he nyt voivat elää. Tilaisuus on Hotelli Cumuluksessa klo 15. Vieraat ovat lämpimästi tervetulleita.

Illalla ajelen Tampereelle. Siellä olemme mieheni kanssa yötä ja sunnuntaina osallistumme toiseen GNLD Mahdollisuus -tapahtumaan, paikkana Stockmannin yläkerta, 7. kerros. Tervetuloa! Jokunen ystävä/tuttu on jo kertonut tulevansa mutta mukaan mahtuvat kaikki joita aihe vähänkään kiinnostaa.

Eli, ”kakkostyö” vie viikonloppuni, mutta niiiin mielenkiintoisella tavalla :)

 

2 vastausta artikkeliin ”Loman jälkeen

 1. Pirjo

  Tsemppia!!Mielenkiinnolla seurailen valmistelujasi,ja tietysti sitten itse valloitusta.Upeaa saada elaa todeksi unelmaansa :) Terveiset KL-ja kaksoistornien liepeilta.

  Vastaa
  1. Marita Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos Pirjo!
   Siellä kaukana te toteutatte omia haaveitanne kun minä vasta valmistaudun omani toteuttamiseen :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>