Talvilomalla

Kevättä kohti mennään, kiireen kera. Mitä pidempiä päivistä tulee (valoisa aika), sitä enemmän tekemistä päiviini kertyy. En valita, elämä on ihanan hektistä. GNLD:llä on ollut maaliskuussa pari mahtavaa tilaisuutta, toinen Helsingissä, toinen Turussa. Helsingissä oli mukana myös George Casale (Executive Vice President of Sales) inspiroimassa meitä kuulijoita, niin mukana olijoita kuin vieraita. Georgen italialaista räiskyvää ja hauskaa tyyliä puhua on aina mukava kuunnella.
Turussa oli aiheena sama, GNLD Mahdollisuus, puhujina jo tutuiksi tulleita ihmisiä. Ihmisiä jotka ovat uskaltaneet muuttaa elämäänsä ja maailmaansa positiiviseen suuntaan.

Treenirintamalla on edistytty. Nyt tulee päivittäin treeniä suht tehokkaasti. ”Lepopäivinä” (lainausmerkit koska mulla ei koskaan ole täysin lepopäivää, kiitos koiran) on liikuntaa tullut tunnin verran, kaloreita kuluttaen about 350 kcal. Joka 2. päivä on sitten ollut tehokkaita salitreenejä ja lisänä pidempiä kävelylenkkejä. Viime sunnuntai oli huippu, aamupäivästä ensin koiran kanssa 1,5 tunnin lenkki, sitten iltapäivällä tunnin kahvakuulatreeni ja illalla vielä 45 minuuttia koiran kanssa. kaloreita paloi 1070 kcal!

Liikunta ei siis ole enää ongelma, mutta syömiset on. Edelleen syön liian vähän. Kokonaiskalorit jää usein 1500 kcal paikkeille, vaikka pitäis syödä 1800-2000 kcal verran. Ja enemmänkin esim. juuri viime sunnuntaina. Hyvä aamupala, kaksi lämmintä ateriaa ja iltapala, ne tarttis saada kasaan. Toinen lämmin ateria tuppaa aina vaan jäämään pois, jolloin illat ovat napostelua. Kunhan tästä loma ensi viikolla loppuu ja säännöllisyys tulee taas mukaan, tulee kahden aterian systeemi helpommaksi. Näin lomalla tuntuu että rytmi on löysempi ja syömisestä luistaa. Liikuntaa taas pystyy harrastamaan paremmin kun päivälläkin pystyy liikkumaan.

Tänään on vuorossa n. 2 tunnin sauvakävelylenkki PT Juhan kanssa. Kokonaisaika jää nähtäväksi. Reitti on selvillä, mutta kuinka kauan siihen lopulta menee, selviää tänään. Illalla sitten vielä se toinen pakollinen lenkki, koiran kanssa.

Kevät tulee kohisten ja lisää liikuntamahdollisuuksia. Pururata jyrkkine mäkineen odottaa kunhan lumi sulaa ja hiihtäjät poistuvat. Samoin kuin hyvä tieverkosto jossa pyöräillä. Uusi pyörä saa odottaa vielä kaupassa kuukauden verran.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>