Täysikuu

Tänään illalla koiran (Jack Russel) kanssa lenkillä ollessani en voinut lakata ihailemasta tuota valtavaa palloa joka taivaalla upean näköisesti usvan keskellä hehkui. Täysikuu, wow!

Sitä katsellessa ajatukset lähtivät lentämään enemmänkin. Mietin kuuta, avaruutta, maapalloa. Maailmankaikkeutta yleensäkin. Ja tätä planeettaamme. Matkapuhelimeni näyttönä on upea kuva maapallosta avaruudesta päin kuvattuna. Ja pakko on sanoa että kyllä tämä maapallomme on upea näky sinisine vesineen ja maan eri sävyineen.

Iän karttuessa sitä on alkanut ajatella monista asioista aivan uudella tavalla. Ja yksi näitä viime vuosina tulleita ajatuksia on kysymys siitä, missä upean pallomme sietoraja tulee vastaan. Ympäristötietoisuus on ajatuksissa ja toiminnassa mukana monella tapaa. Osaksi juuri siksi GNLD:n kodin puhdistustuotteetkin ovat nousseet suureen arvoon elämässäni. Toki vaadin puhdistusaineelta myös tehoa, mutta kun se teho on yhdistetty ekologisuuteen, mikä sen parempi. Samalla yrityksen arvot nousevat esiin.
Ihan naurattaa eilinen ilta, jolloin olin suihkussa, yhdessä koiramme kanssa :D . Kuka voi sanoa tehneensä saman! Kun kotoa löytyy pesuaine joka sopii niin ihmisille kuin eläimille, mikäs sen näppäränpää, yhteinen vaahtokylpy! Ja onhan sillä samalla tuotteella pesty isompikin määrä eläimiä, mm. 19 000 Afrikan pingviiniä, jotka pelastettiin öljytankkerin haverin jäljiltä. Vaahtokylpyyn pääsivät nekin, katsokaa vaikka:

http://www.youtube.com/watch?v=IpwNbEaamRA

3 vastausta artikkeliin ”Täysikuu

    1. Marita Artikkelin kirjoittaja

      Tai sit epätoivoista pakoa siitä todellisuudesta että 50 tulee täyteen ;)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>