Matkatoimistoon mars!

Tänään kävin töiden jälkeen paikallisessa matkatoimistossa. Alkuun etsiskelin itse lentovaihtoehtoja, mutta päädyin pyytämään matkatoimistossa töissä olevalta tuttavalta apua. Mitä sitä suotta stressaamaan ja hankkimaan harmaita hiuksia kun alan ammattilaisetkin voivat asian hoitaa. Ongelmia ei olisi jos olisi kyse vain minun käynnistäni Tansaniassa. Mutta kun sieltä Kilimanjarosta pitää päästä Zanzibarille. Ja miten toimia miehen kanssa, tuleeko hänen lentonsa ensin Kilimanjarolle josta yhdessä jatkamme paikallislennolla saarelle? Vai lentääkö hän suoraan Helsingistä Zanzibarille. Ja jos lentää, niin onko kotimatkamme eri reittiä, ajatellen että molemmille on menopaluut? Tuossa vaiheessa ajatusjuoksua päätin antaa homman ammatilaiselle. Hän lupasikin hoitaa asian kuntoon tämän viikon aikana, ennen talvilomaansa.
Ihanaa kun voi jättää asiat osaaviin käsiin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>