Arkistot kuukauden mukaan: huhtikuu 2013

Vappu lähestyy

Muutama päivä ja ollaan jo toukokuussa! Käsittämättömän nopeaan aika kuluu, en perässä pysy. Enää 4 kuukautta aikaa treenata, apua! Nytkin pitäis olla treenaamassa, mutta tässäpä istun, koneen ääressä. Viime viikon kiivas tahti purkautui tänään sellaisena väsymyksenä, että päätin kuunnella kehoani ja jättää liikunnat vain minimiin. Eli pariin tunnin lenkkiin koiran kanssa. Muuhun ei kertakaikkiaan löydy nyt voimia. Huomenna uudelleen treenit käyntiin.

Mennyt kuukausi on ollut hektinen. Päivät ansiotyössä, illat GNLD:n parissa. Ja väliin paria muutakin hommaa, lähinnä paperitöitä. Menipä viime viikolla to-pe välinen yö lähes valvoen, 2,5 tuntia nukuin. Muu yö meni naapurin lampolassa, kävin tarkistuskäynneillä uuhien synnytysten varalta. Vaan eipä yhtään uutta karitsaa syntynyt sinä yönä, en päässyt kätilöksi :D

Eilen oli GNLD:n tiimipalaveri meillä kotona, saimme vieraaksemme ihanan tiimijohtajamme Eijan. Kotimme oli täynnä ihania ihmisiä tiimistämme, Eija kertoi itsestäään ja häneltä saimme kysyä mieltämme askarruttavia asioita terveyden ja hyvinvoinnin alueelta. Ja myös siitä taloudellisesta riippumattomuudesta jonka pystymme saavuttamaan. Puheenaiheena oli myös se mikä on verkostomarkkinoinnin ja pyramidihuijauksen ero. Vikasta keskustelua virisi myös siitä miten yritysmaailmassa eri yritysten verkostoitumista pidetään jopa välttämättömänä kilpailussa pärjäämiselle, mutta jos yksityiset ihmiset verkostoituvat yhteiseen hyvään, se on heti jotakin laitonta ja kieroa toimintaa. Kyse on kuitenkin ihmisten auttamisesta ja yhdessä tekemisestä.

Ja tietysti aiheena olivat syyskuun juhlat Budapestissä GNLD:n täyttäessä 40v Euroopassa. Naisten kympille olemme myös toukokuun lopussa osallistumassa isolla joukolla. Kaikenkaikkiaan oli ihana päivä!

Mennyt viikko kaiken ihanan parissa sai sitten tämän sunnuntain tuntumaan puurolta, torkkuen on päivä mennyt. Tosin ei aivan kokonaan, ensi lauantaiksi olemme erään tiimiläisemme kanssa jo sopineet tilaisuuden :) . Jes!

PT Juha on suunnitellut toukokuulle uutta treeniohjelmaa, se otetaan käyttöön toukokuun alussa. Koko kuun teen ”buustiohjelmaa” ja sit kesäkuu otetaan hiukan rennommin. Vaelluskengät on vieläkin hankkimatta, pitäis pikimiten hankkia. Vaelluskumppanini treenaa tällä hetkellä kylmän sietoa. Hän lähetti kuvan jossa hän on paikallisen pizzerian pakkashuoneessa :D . Asteita n. 70 °F eli n. 21 °C. On täällä pohjolassa asumisesta se hyöty ettei tarvitse kylmän sietoa opetella!

Great job Yvonne, you can do it!

Loman jälkeen

Talviloma oli ja meni, hujahti vauhdilla ohi. Vietin sen liikkuen paljon. Treenit nousivat ”seuraavalle tasolle” kun aloin tehdä salitreenejä säännöllisesti ja isommalla teholla. Ei jotain sinne päin vaan niin paljon kuin ”koneesta” lähtee. Ja päälle kuntopyörällä polkemista vähintään 30 minuuttia suht isolla vastuksella, niin että sykkeet on koholla mutta kuitenkin tuon ajan jaksan tehokkaasti polkea.

Kävelytreenit ovat venyneet jo useamman kerran 3 tunnin mittaisiksi. Ja hyvin on lonkka ne kestänyt. Jos teen lyhyemmän lenkin (n. 1.5h) niin poljen kotona kuntopyörää niin että vähintään 2 tuntia tulee täyteen.

Pääsiäisenäkään en jättänyt treenejä väliin. Tai joo, lankalauantaina pidin lepopäivän, mutta pääsiäissunnuntaina tein em. 3 tunnin lenkin ja toisena pääsiäispäivänä, maanantaina, tein salilla ylä- ja keskikropan treenin niin että vieläkin on kädet hiukan kipeät. Syyn tiedän: venyttely jäi. Lonkkia ja jalkojen lihaksia olen venytellyt lähes päivittäin, mutta jotenkin vaan jäi käsien venyttely salitreenin jälkeen. Kipu opetti, eipä unohdu toista kertaa!

Projekti etenee myös rokotusten suhteen, nyt on plakkarissa keltakuume, hepatiitti A+B kertaa kaksi. Vielä on elokuussa kolmannen tehosteen haku. Jäykkäkouristusrokotus vanheni maaliskuussa, joten sain senkin eilen sopivasti päivitettyä ajan tasalle. Enpä olisi uskonut kuinka kipeäksi käsi siitä tulikaan! Ja kun lisäksi kipua aiheuttivat maitohappoiset lihakset, oli siinä kestämistä.

Tuleva viikonloppu on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Lauantaina menen Jyväskylään kuuntelemaan kolmea energistä naista. He kertovat kokemuksistaan ja elämästään GNLD:n parissa, siitä miten ovat muuttaneet elämäänsä sellaiseksi etteivät ole edes osanneet ennen ajatella. Yritys on tarjonnut kokonaisvaltaista (niin henkistä kuin fyysistä) terveyttä, hyvinvointia ja energisyyttä. Puhumattakaan uudesta elämäntyylistä jota he nyt voivat elää. Tilaisuus on Hotelli Cumuluksessa klo 15. Vieraat ovat lämpimästi tervetulleita.

Illalla ajelen Tampereelle. Siellä olemme mieheni kanssa yötä ja sunnuntaina osallistumme toiseen GNLD Mahdollisuus -tapahtumaan, paikkana Stockmannin yläkerta, 7. kerros. Tervetuloa! Jokunen ystävä/tuttu on jo kertonut tulevansa mutta mukaan mahtuvat kaikki joita aihe vähänkään kiinnostaa.

Eli, ”kakkostyö” vie viikonloppuni, mutta niiiin mielenkiintoisella tavalla :)